top of page

Lida Soltani

Nagelteknolog & Frans-stylist

Hej,

Jag heter Lida och är grundare av Lida Nails & Lashes.

Genom åren har jag hunnit gå på en hel del utbildningar och kurser och samlat på mig en hel del certifikat för att försäkra mig om att jag besitter den kunskap du som kund ska kunna förvänta dig.

Jag har även jobbat på en del salonger och därigenom lärt känna många branchkollegor och allra viktigast många av mina nuvarande kunder.
 

2017 kände jag att det saknades en personlig salong som ger en familjär känsla där du som kund ska känna dig välkommen och väl omhändertagen på norra sidan av stockholm. Därmed bestämde jag mig för att öppna upp min lilla salong i hjärtat av Sundbyberg.

De flesta av mina kunder har följt min resa och jag har haft förmånen att lära känna många av mina kunder och även chansen att hjälpa de med sina naglar och fransar.

Feedbacken från mina tidigare och nuvarande kunder har varit över förväntan vilket resulterade i att jag ganska snabbt inte kunde erbjuda lediga tider inom en rimlig tid.
Med bakgrund av detta kände jag att jag behövde förstärkning och anställde en tidigare kollega som jag vet håller den kvalité mina kunder förväntar sig när dem besöker oss.

Sedan 2019 har vi fått ännu en förstärkning av en duktig frans-stylist och kan därmed vara mer tillgängliga även för våra franskunder.

När jag inte jobbar tillbringar jag min tid tillsammans med min man, son och vovve (Schäfer) samt nära och kära.

Hos mig kan du boka tid för nagelvård (gel) samt fransförlängning.


Lite kort om mig...
Namn
: Lida Soltani
Ålder: 34 år
Intressen: Resor, familj, god mat och självklart allt inom skönhet.
Familj: Bor ihop med min man, son och vovve
Framtid: Min målsättning är att inom en snar framtid kunna flytta till en större salong för att kunna erbjuda fler tjänster inom skönhet.

Behandlingar jag utför: 

- Nagelvård (Gel)

- Singelfransar

- Volymfransar

- Mixfransar

Lida, grundare och ägare av Lida Nails & Lashes. Arbetar som nagelteknolog och fransstylist på salongen
bottom of page